Home Bowlen Arrangementen Kinderfeest Vergadering Café Openingstijden Links Galerie Contact Vereniging
Uurtje bowlen voor maar € 18,50 per baan
Het Wapen van Asten
Bowlingcentrum Het Wapen van Asten. Burg.Wijnenstraat 19 Asten Tel: 0493-689931. Ook makkelijk bereikbaar vanuit Weert, Geldrop. Helmond, Deurne, Someren             prijswijzigingen voorbehouden.                        

    Verenigingen

Biljartclub Het Wapen van Asten Biljartvereniging Het Wapen van Asten speelt bij ons op woensdagavond een onderlinge competitie.Voor info of tussenstanden en uitslagen klik hier. 
Carnavalsvereniging CV De Plekkers Asten CV De Plekkers is een carnavalsvereniging uit Asten met als residentie Het Wapen van Asten. Deze vereniging is opgericht op 6 februari 1970. Klik hier voor onze website.
Bowlingclub Asten Bowlingclub Asten speelt op woensdagavond een onderlinge competitie in Het Wapen van Asten. Hieraan kan iedereen meedoen. Dus lijkt het jou leuk kom dan gerust een keer op woensdagavond binnen en speel vrijblijvend een avondje mee. Klik hier  voor uitslagen en info.
Buurtvereniging De Molenwijcken  Buurtvereniging De Molenwijcken heeft als thuisbasis Het Wapen van Asten. Deze vereniging is heel actief in organiseren voor jong en oud zoals o.a.: Kaartavonden, paaseieren zoeken, dagje speeltuin, kienen, bowlen en ook zijn ze elk jaar actief tijdens het zeskamp in Asten. Voor meer informatie klik hier voor onze website.
Dartteam Het Wapen van Asten 1. Één van onze darteams is actief op donderdagavond met de thuiswedstrijden. Buiten het seizoen zijn ze elke donderdag in Het Wapen van Asten actief met darten. Voor info en tussenstanden  klik hier op de website van de pdb.
De Contente mens Op Carnavalsdinsdag is om 15:00 uur de bekendmaking in “Het Wapen van Asten”. Tot dat moment is de naam van de man en vrouw geheim. Uit een spannend verhaal komt uiteindelijk de naam van de man en de vrouw tevoorschijn. De verrassing is elk jaar weer groot tijdens deze gezellige middag. En omdat het carnaval is, is het vanzelfsprekend een echt feest. Ook omdat buurt, familie en verenigingen er bij zijn. Voor meer info klik hier voor de website.
Sjoelclub Asten Op iedere eerste woensdag van de maand is er een sjoelclub actief. Zij spelen een onderlinge competitie en dat gaat er gezellig aan toe!!
Daarnaast hebben we nog diversen bowlingclubjes actief zoals o.a.: GVPD, de notabele, BC Weert/Mierlo, de strikemakers
Dartteam Ut gi toch schon Één van onze darteams is actief op vrijdagavond met de thuiswedstrijden.Voor info en tussenstanden klik hier op de website van de peeland dartbond.
Dartteam Het Wapen van Asten 2  Nog een darteam is ook op donderdagavond actief en speelt dan de thuiswedstrijden. Voor info en tussenstanden klik hier op de website van de pdb.
Contact Vereniging